Örülünk, hogy idetalált - ha kedveli a nagytestű, tüzes balatoni fehérborokat, ha kíváncsi Badacsony gyöngyszemére, Szigligetre, kérjük lapozzon bele megújult weboldalunkba!

Ha még nem is ismeri a jóféle szigligeti borokat, reméljük oldalainkat böngészve kedvet kap egyedülálló ízvilágú boraink megkóstolására, melyek a Balaton partjának mikroklímája és a vulkáni talaj által nyerik el ásványos karakterüket és fejlődnek ki bennük a badacsonyi borvidékre jellemző elegáns savak.

Kérjük, nézzen körül nálunk, ismerkedjen meg családi pincészetünkkel és díjnyertes borainkkal! Weboldalunkról folyamatosan értesülhet híreinkről, eseményeinkről, borbemutatóinkról is - sőt, feliratkozhat hírlevelünkre is, amelyen keresztül elsőként értesülhet speciális kedvezményekről és exkluzív kóstolóinkról is Ezeken kívül természetesen megtalálhatja azokat a vinotékákat és éttermeket, ahol boraink elérhetők, de ezen túlmenően online is vásárolhat.

Bízunk benne, hogy oldalainkat látogatva és borainkat megkóstolva Önt is magával ragadja Szigliget hangulata, és itt termo csodálatos borok iránti rajongás.


Kellemes nézelődést és jó kóstolást kívánunk!

Szatmári Gábor és Szántó Zsolt